Header Ads

Netizen Kutuk Wanita Makan Pisang Dengan Aksi Ghairah Sebagai Iklan Untuk Lariskan Produk
Pada zaman sekarang ini, dengan kemudahan teknologi yang ada peniaga mempunyai pelbagai kaedah untuk mempromosikan produk keluaran mereka. Pelbagai cara boleh digunakan untuk melariskan produk jualan mereka. 

Ini termasuk menggunakan sentimen agama dan menggunakan elemen seks yang keterlaluan. Baru-baru ini sebuah video yang merakamkan aksi tidak senonoh untuk melariskan produk dikecam hebat oleh netizen. 

Terbaru, sebuah video bagi melariskan ubat kuat seks, imej wanita sering dijadikan simbol sebagai model 'pelaris'. Model wanita yang dipaparkan pula agak seksi dengan aksi yang menggoda dan menghairahkan. 


Lebih menyedihkan lagi, objek makanan juga turut disalah guna sehingga menjadikan ianya satu jijik. Model wanita ini pula tidak segan silu memperagakan aksi menggoda sambil memakan buah pisang dengan gerak perlahan. 

Perkongsian video tersebut jelas menimbulkan kemarahan dan perasaan kurang senang netizen yang menganggap cara pemasaran mereka menggunakan elemen seks sangant jijik. Jelas sekali, perbuatan peniaga ini sanggup menggunakan apa saja cara untuk melariskan produknya. 

Apapun, menjual ubat seks tidaklah menjadi kesalahan kerana mungkin ada individu yang memerlukan ubat seperti itu, tapi apa yang dipertikaikan netizen ialah cara pemasaran yang agak melampau dari norma batas masyarakat. 


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.