Header Ads

"Saya Nak Biayai Kes Saman Adik Thaqif Dan Bagi Peguam Terhebat" - Jutawan Muda Safiey Ilias Ingin Beri Bantuan Guaman Kepada Keluarga Adik Mohamad Thaqif
Berita pemergian pelajar Tahfiz, Mohamad Thaqif mengejutkan ramai rakyat Malaysia, termasuk juga Perdana Menteri serta beberapa ahli politik yang lain. Beliau juga mengarahkan siasatan dijalankan dengan segera dan tindakan undang-undang diambil jika berlaku kesalahan. 

Pihak polis juga telah menahan pembantu warden berumur 29 tahun dan mengklasifikasikan kes dibawah Seksyen 302 kerana membunuh. 

Bagi usahawan dan jutawan muda, Safiey Illias beliau juga terkesan dengan kes tersebut dan telah menyatakan hajatnya untuk membantu keluarga adik Mohamad Thaqif dengan membiayai kos guaman dan menyediakan peguam terhandal dalam kes tersebut sekiranya pihak keluarga berkenaan sudi menerima bantuan tersebut. 

Berikut status yang dimuat naik dalam Facebooknya semalam. Safiey juga meminta orang ramai membantu untuk menghubungi keluarga adik Thaqif. 

Saya nak biayai kes guaman saman adik Thaqif ni.. siapa tahu mcm mana nk hubungi mak ayah arwah? Please inbox saya.. saya akan bagi peguam terhebat untuk handle kes..

Saya dengar haritu mak ayah dia nak take legal action kepada pihak terlibat.. kalau tak nak pun, saya nk jumpa mak ayah dia.. jika sudi..

saya pun terkejut atas berita kematian Adik Thaqif.. TAKZIAH.. al fatihah..

Saya xnk komen lebih2 tp negara kita kan ada undang2..


www.kakishare.my


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.