Header Ads

Memang Cantik 20 Foto Anak Perempuan Rosyam Nor "Anis" Yang Mampu Membuatkan Jejaka Cair

Nak Isu Viral? Like Page Kami:


wahh.. amboi dalam diam rupa-rupanya papa Rosyam Nor memiliki ini mempunyai ‘taman bunga’ di rumahnya yang sangat indah. Bunga yang paling atas sekali dah jadi isteri orang, tak apa jom kita try usha pula bunga yang sedang mekar ni mewangi ni bak kata penyanyi hakim, cewah.

Ha tak berkedip ya… Nak lihat lagi wajah cun melecun anak dara papa Rosyam Nor ni? hai, tengok sikit-sikit je ok jangan lebih-lebih

Namanya ‘Nur Anis’
Nur Anis yang manis ni baru je berusia 24 tahun rupanya. Fuh. Muda lagi bergetah awak ni!

Big Boss Ada bisnes sendiri wow!
hebat ye, walaupun masih muda, gadis jelita ini mengusahakan butik muslimah yang dikenali sebagai Bidadari Contemporary. memang macam bidadari model awak ni Anis Bukan calang-calang anak Rosyam ni!
Anis, mum & sisters!...


Anis & Rosyam Nor, The Super Dad!









No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.