Header Ads

Padah Skandal Dengan Suami Orang, Muka Ditendang Dan Kemaluan Dicilikan Oleh Isteri
Agaknya apa tindakan apabila kita mengetahui suami atau isteri curang di depan mata kita sendiri? Mungkin reaksi berbeza bagi setiap orang. 

Baru-baru ini, seorang isteri yang berang dan cemburu dengan perilaku suaminya yang mempunyai perempuan simpanan tidak dapat menahan marahdan menyerang perempuan tersebut dengan melumurkan cili di kemaluan perempuan simpanan tersebut. 

Melalui laporan Kabet, kejadian berlaku di Vietnam dimana isteri lelaki berkenaan telah mengekori suaminya itu hingga sebuah hotel dan berjaya menangkap lelaki itu berduaan bersama perempuan simpanan di dalam bilik hotel. 

Wanita berkenaan turut menendang muka kekasih suaminya itu dan melumurkan cili bercampur garam di kemaluan perempuan tersebut. Perempuan simpanan itu menangis dan merayu keran kepedihan dan suaminya turut merayu supaya berhenti namun wanita tersebut enggan berbuat demikian. 

Apabila orang ramai mulai melihat apa yang telah berlaku, wanita tersebut berhenti dan melepaskan perempuan simpanan tersebut. 

Netizen di media sosial bagaimanapun menganggap tindak wanita itu agak keterlaluan dan sebaliknya suaminya yang perlu dihukum kerana mempunyai perempuan lain. No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.