Header Ads

Che Ta naik hantu sebab si Pengkid ni kacau isteri dia ni rupanya..... "Di Laknat Allah Nauzubillah!"Dua tiga hari ini banyak betul benda jadi ya..Tak tahu suratan atau kebetulan, tapi kata kunci yang sesuai untuk semua kejadian tersebut ialah ‘kacau’.

Iyalah bermula dengan Shukri Yahaya, Sufian Suhaimi, Rozita Che Wan sehinggalah isu Sherry Ibrahim semuanya ada kaitan dengan ‘kacau’.

Bercakap pasal ‘kacau’...Semalam admin pun kena ‘kacau’ dengan seseoang yang mengaku dia tahu punca pelakon dan pengacara Rozita Che Wan atau Che Ta naik hantu dengan seorang penyanyi

Kata sumber itu, isteri orang yang si Pengkid kacau dan panggil sayang itu bukanlah Che Ta tetapi adik iparnya.

“Ramai orang salah faham bila Che Ta muatnaik gambar si Pengkid dan sangka penyanyi wanita berperwatakan lelaki tu kacau dia.

“Yang sebenarnya, Che Ta naik hantu sebab si Pengkid ni kacau isteri adik dia admin! Aku tak salahkan Che Ta atau rasa dia sengaja nak aibkan si Pengkid, tapi macam yang dia tulis...itu jalan terakhir yang dia ada.

“Kakak mana yang tidak marah apabila tahu rumah tangga adik sendiri kacau bilau disebabkan orang ketiga? Dan bila diselidik, orang ‘ketiga’ itu kaum sejenis pula!

“Lebih dasyat lagi, adik ipar Che Ta ni ada anak kecil umur 9 bulan tapi terbuai dek penangan ‘cinta’ si Pengkid tu...!,” kata sumber tersebut kepada Kaki Share semalam.

Aduh si Pengkid, kenapa berani ‘bersayang-sayang’ dengan isteri orang dan tak mahu mengalah apabila sudah ditegur dengan baik?

Rasanya perkara macam ini tak akan berlaku kalau si Pengkid sedar yang meruntuhkan ‘masjid’ itu berdosa besar apatah lagi menjalin hubungan songsang, dilaknat Allah! Nauzubillah...

Jika benar seperti yang didakwa sumber, bersempena bulan baik ini, admin harap si Pengkid dapat muhasabah diri dan jadikan perkara ini sebagai dugaan daripadaNya supaya tidak menyimpang lebih jauh.

admin harap si Pengkid dapat tampil memberikan penjelasan mengenai perkara ini, jika dakwaan sumber tidak benar.

Ingat dik, berani kerana benar! 

admin : Terserempak dengan bekas suami pelakon popular tengah dating dengan pelakon putih melepak!

* Pengkid istilah yang di gunakan untuk wanita berperwatakan lelaki

Sumber : Astro Gempak


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.