Header Ads

Dedah Wajah Anak di Instagram, Peminat Puji Kecomelan Baby Boy Sam & SyatillaPasangan pelakon sejoli Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin akhirnya mendedahkan wajah anak sulung mereka, Syeriv Samheizy. Sam dan Syatilla memuat naik gambar bayi comel tersebut di laman Instagram milik anak mereka, @syerivsamheizy dengan kapsyen: 

 "Assalamualaikum semua!!! I'm Home!!! Nama saya Syeriv Samheizy Bin Shaheizy Sam. Syatilla Melvin pulak nama ibu. Saya lahir pakai kaedah c-section pada 9 May 2017 kat KPJ Ampang Puteri Specialist Hospital, Selangor. 

 "Hari ni umur saya 46 hari. Kalau rasa susah nak sebut nama saya, bapak selalu panggil Bebiboi aje. "Syeriv ni Bapak cakap ejaan yang lain untuk Sherif, Syarif, Sharif atau Sarip. "Alaa, bunyinye sama aje. Macam Ahmad/Ahmet/Ahmed, eja lain tapi bunyi dan maksud tetap sama. Tapi Samheizy ni saya tak tau maksud apa. "Bapak cakap nama tu melambangkan seorang yang Handsome, Bergaya, Macho tapi Comel dan Berbau Wangi. Tapi saya tak percaya. Ibu pun tak percaya. Ibu cakap yang Bapak tak macam tu pun. Sigh. "Nanti saya post lagi gambar saya manyak2 kat sini, ok? Ibu cakap ada manyak lagi gambar yang handsome-handsome Ibu nak share dari 1st day saya keluar. Ok, bye. P/S : BAPAK SAYA COOL! "#SyerivSamheizy #Bebiboi #SamJr #AnakBapak #TaurusBaby #HailThePrince #WelcomingThePrince #ShaheizySam #SyatillaMelvin #Samtilla." 

Akaun Instagram anak mereka kini mengumpul lebih 30,000 pengikut. Rata-rata peminat mengucapkan tahniah kepada pasangan ini dan memuji kecomelan wajah anak Sam dan Syatilla. Sam dan Syatilla mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016 selepas beberapa tahun menjalinkan hubungan cinta. Teks oleh: Kamaruddin Razal
Assalamualaikum semua!!! πŸ‘‹πŸ»πŸ‘ΆπŸ». Im Home!!! 😍 Nama saya Syeriv Samheizy Bin Shaheizy Sam. Syatilla Melvin pulak nama Ibu πŸ‘©πŸ»♥️Saya lahir pakai kaedah c-section pada 9 May 2017 kat KPJ Ampang Puteri Specialist Hospital, Selangor. Hari ni umur saya 46 hari πŸ‘ΆπŸ». Kalau rasa susah nak sebut nama saya, Bapak selalu panggil Bebiboi aje. Syeriv ni Bapak cakap ejaan yang lain untuk Sherif, Syarif, Sharif atau Sarip. Alaa, bunyinye sama aje. Macam Ahmad/Ahmet/Ahmed, eja lain tapi bunyi dan maksud tetap sama. Tapi Samheizy ni saya tak tau maksud apa. Bapak cakap nama tu melambangkan seorang yang Handsome, Bergaya, Macho tapi Comel dan Berbau Wangi. Tapi saya tak percaya. Ibu pun tak percaya. Ibu cakap yang Bapak tak macam tu pun πŸ€” *Sigh*. Nanti saya post lagi gambar saya manyak2 kat sini, ok?!πŸ€“Ibu cakap ada manyak lagi gambar yang handsome2 Ibu nak share dari 1st day saya keluar😍. Ok, bye πŸ‘‹πŸ»πŸ‘ΆπŸ» P/S : BAPAK SAYA COOL! 😘 . #SyerivSamheizy #Bebiboi #SamJr #AnakBapak #TaurusBaby #HailThePrince #WelcomingThePrince #ShaheizySam #SyatillaMelvin #Samtilla #ibgmalaysia #naturallatexmattress #napure
A post shared by SyerivSamheizy B. ShaheizySam (@syerivsamheizy) on


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.