Header Ads

Di Sebabkan Terlalu Cantik Pembunuh Kejam Jadi Popular (5 Foto)Kaki Share - Dilaporkan Seorang suspek utama kes pembunuhan kejam yang berlaku di Bangkok, Thailand mendapat liputan dan perhatian dunia, apabila gambar kecantikkannya mula tersebar secara meluas di internet. 

 Seorang gadis genit dan cantik yang bernama Preeyanuch Nonwangchai, 24, telah pun ditahan polis bersama rakan karibnya kerana telah disyaki menjadi membunuh dan setelah membunuh dia kemudian tergamak memotong seorang wanita bulan lalu. 

 Apa yang menarik tentang wanita yang bernama Preeyanuch ini, iaitu ketika dia ditangkap oleh pihak polis dia dilihat terlalu cantik dengan memakai pakaian mewah selain mengenakan solekan yang sempurna. Akibatnya Pegawai penyiasat yang bertugas juga telah berswafoto bersama Preeyanuch dan memuat naik beberapa keping gambar di media sosial. 
 Disebabkan itu, gambar wanita cantik tersebut mula menarik perhatian netizen dan rata-ratanya terpegun melihat kecantikan pembunuh kejam itu sehingga wujudnya fenomena ”demam Preaw” di Thailand.  Tekan iklan ini untuk lagi gambar :

 Pihak berkuasa kemudian amat memandang serius terhadap fenomena ini dan berharap agar orang ramai terutama lelaki tidak terpedaya dengan kecantikan pembunuh kejam tersebut. Mereka juga disarankan untuk merenung kembali kepada kes pembunuhan kejam yang telah dilakukan Preeyanuch itu. - Kaki Share
No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.