Header Ads

Fazura Istimewa ,Dia Ada Ciri-ciri Wanita Yang Saya Cari Selama Ini - Fattah Amin

Berita baik bagi semua peminat fanatik Fattzura, dikhabarkan Fattah Amin sudah pun berjumpa dengan keluarga Fazura dan mengakui sedang mengenali hati budi wanita itu dengan lebih rapat lagi. Malah Fattah juga tidak menolak andai jodohnya bersama Fazura.


“Terus terang buat masa ini kami se­nang berkawan dan mula mengenal hati budi masing-masing. Saya dah jumpa keluarga Fazura begitu juga sebaliknya. Buat masa ini semuanya positif. Untuk pergi jauh lagi, itu kuasa Allah”“Kalau dialah jodoh saya, tidak salah untuk saya terima. Dia adalah wanita yang sangat positif. Aura itu yang menyebabkan saya sedia untuk bekerjasama. Itu juga ciri-ciri wanita yang saya cari selama ini,” jelasnya kepada Utusan Online mengenai perkembangan hubungan mereka.

Apapun tidak pasti pula mereka memang sedang hangat bercinta atau hanya cinta lokasi. Kalau masih ingat dulu Fattah dan Neelofa juga pernah dikaitkan bercinta semasa terlibat dalam drama Suri Hati Mr. Pilot tahun lalu. Selepas merangkul beberapa kejayaan, hubungan itu juga turut terkubur.

Apapun jika benar Fattah dan Fazura kini sedang ‘berkawan’ baguslah. Masing-masing juga berstatus bujang, paminat pun memang suka kalau mereka benar-benar bercinta. Semoga segalanya dipermudahkan!

Rotikaya.com


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.