Header Ads

'I Nak Saman Malu..Itu Saja' - Gadis Ini Tekad Saman Malu Setelah Diaibkan Oleh Wanita Lain Dalam Facebook Group
Kecoh di media sosial sejak semalam apabila seorang wanita bernama Hanisah telah memuat naik satu gambar di sebuah grup Facebook dan meluahkan rasa kurang senang dengan seorang wanita yang dianggapnya sebagai mencemari suasana Ramadhan yang berhampiran sebuah masjid di Kuantan. 

"Ni suasana di bazar ramadhan yg berhampiran masjid..malu rasanye sebagai warga kuantan bia kn hal ni..mcm kita semua xpuasa plk..dah la melayu.."


Gambar tersebut menjadi viral di media sosial dan ramai netizen bertindak menjadi pahlawan kekunci tanpa menyiasat terlebih dahulu wanita berkenaan. Setelah menyedari dirinya diaibkan oleh Hanisah, wanita berkenaan tampil menafikan segala dakwaan Hanisah sambil menegaskan akan mengambil tindakan terhadap wanita itu. 


Tambah Bella lagi, sekiranya wanita tersebut mahu menegur atau memberi ceramah, lebih baik dibuat secara berdepan dan bukannya mengaibkan dirinya di media sosial. 

Menerusi status tersebut, Bella bukanlah beragama Islam dan mahu menyaman wanita tersebut kerana telah menjejaskan maruah dirinya. - www.kakishare.my


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.