Header Ads

Laporan Polis Sudah Dibuat - Rakaman CCTV Viral Memalukan Cikgu Terdesak Paksa Murid 4 Tahun Hisap Payudara

Kes Berat yang wajib diberi perhatian oleh pihak berwajar , isu gangguan seksual dari pelbagai lapisan dan kategori . Dari yang terpelajar sehingga kanak-kanak .

PETALING JAYA: Seorang guru wanita dari Pusat Asuhan Tunas Islam (Pasti) telah didakwa menjadikan salah seorang pelajarnya yang berusia empat tahun sebagai tempat pemuas nafsu.

Menurut laporan dari Free Malaysia Today (FMT) kejadian terbabit terjadi di pusat asuhan di Kampung Mak Chili, Kemaman, Terengganu.

Gurut tersebut dikatakan melakukan perbuatan tidak bermoral itu di pusat asuhan terbabit pada 8 Julai yang lalu.

Ibu bapa kanak-kanak terlibat telah membuat laporan polis setelah anak mereka menceritakan perbuatan gurunya itu ketika mangsa ingin mandi.

Menurut laporan polis yang dibuat guru terbabit menyuruh pelajar berkenaan menghisap payudaranya sambil dia melakukan perkara yang sama kepada mangsa.


Guru tersebut juga didakwa menghisap kemaluan pelajarnya itu sambil melakukan s3ks ringan.

Selain dari melaporkan kepada pihak polis, ibu bapa pelajar itu turut memberitahu pihak pengurusan tentang hal tersebut supaya guru yang terlibat diambil tindakan.

Menurut ibu kepada mangsa, perbuatan guru berkenaan telah meninggalkan kesan terhadap pertumbuhan fizikal dan mental anaknya.

*Cikgu sepatutnya menjaga bukannya merosakkan mereka . Apatah lagi memuaskan nafsu sendiri .
Cikgu carilah pasangan halal dan sesuai , lagi berkah dan bahagia dari merosakkan emosi keluarga dan kanak-kanak tersebut   www.kakishare.my


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.