Header Ads

Remaja Alami 'Mati Otak' AKibat Dibelasah, Diliwat Dan Dibakar Sekumpulan Lelaki
Seorang remaja lelaki berusia 18 tahun dilaporkan telah dibelasah, diliwat dan dibakar oleh sekumpulan remaja diluar sebuah kedai burger berhampiran masjid Taman Tun Sardon di Gelugor. 

Mangsa, T Nhaveen kini berada dalam keadaan 'mati otak' dan berada di wad ICU Hospital Pulau Pinang. 

Menurut ahli keluarga mangsa, Nhaveen dan rakannya Previin, 19 tahun baru saja pulang dari kerja dan dikatakan menuju ke kedai burger tersebut untuk membeli makan malam. 

Ketika di gerai tersebut, Nhaveen terserempak dengan dua orang bekas pelajar sekolahnya dan menurut laporan FMT, dua orang lelaki tersebut mula mengejek mangsa. Dua remaja berkenaan dipercayai pernah membuli Nhaveen ketika di sekolah dahulu. 

Kemudian mereka memanggil enam lagi rakan mereka yang tiba dengan menaiki motosikal. Lapan orang remaja tersebut mula memukul Nhaveen dan Previin bertalu-talu menggunakan helmet. Previin berjaya melarikan diri dari dan menurutnya kumpulan lelaki itu menculik mangsa dengan kereta.

Apa yang berlaku tidak diketahui namun mangsa ditemui dalam keadaan tidak sedarkan diri dan dihantar ke hospital oleh abang kepada salah seorang penyerang yang memukul mangsa pada 2 pagi Sabtu. Doktor memaklumkan bahawa Nhaveen mengalami kecederaan teruk di bahagian kepala, pinggang dan tangan serta berlaku pendarahan di bahagian dubur.  

Doktor mempercayai dubur mangsa terdapat kesan koyak disebabkan oleh tindakan liwat oleh sesuatu objek seperti botol di bahagian sulit mangsa. Pihak hospital juga mengesan terdapat kesan terbakar di bahagian belakang badan mangsa. 

Ketua Polis Daerah Timur Laut ACP Anuar Omar berkata enam suspek berumur antara 16 hingga 18 tahun telah ditahan untuk siasatan dan telah mengaku terlibat dalam kejadian tersebut. Kesemua mereka direman selama empat hari.  - www.kakishare.myNo comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.