Header Ads

Tradisi Memberi "Ramas" Payudara Pengantin Perempuan Kerana Kumpul Duit Honeymoon ! Tapi Yang Peliknya Perempuan Pun Ada ?
Bagi lelaki mereka sukalah , bagai sorongkan bantal orang tidur . Namun sukar dikatakan dengan lebih jelas tradisi memberi "ruang rasa" untuk mendapatkan dana honeymoon katanya 

Jelik dan memalukan. Seorang pengantin perempuan sanggup membenarkan tetamunya meraba payu daranya pada majlis perkahwinannya semata-mata bagi mengumpul wang untuk berbulan madu. 

Video mengenainya telah tersebar dan dikatakan berlaku di utara China.

Dalam klip tersebut, tetamu lelaki tidak melepaskan peluang untuk meraba payu daranya dan mereka terpaksa berbaris untuk berbuat demikian. Selepas itu mereka menghulurkan wang kepadanya. 

Bukan sahaja lelaki, kaum wanita juga tidak melepaskan peluang untuk memegang payu dara pengantin wanita terbabit. Yang ini pelik dan bebal . Apa yang perempuan tak ada ke ??

Bagaimanapun identiti wanita itu tidak diketahui dan mereka yang menonton video terbabit menyatakan video tersebut sebenarnya dirakamkan di Thailand. 

Ia merupakan sebuah kelam malam kabaret dengan pengunjungnya adalah pelancong China. Apapun perbuatan perempuan itu memang memalukan dan menjijikkan. 

Jika betul dia mahu mengumpul wang untuk berbulan madu, bukan itu caranya. Dan persoalan yang timbul, di manakah suaminya dan kenapa dia boleh membiarkan isterinya diperlakukan demikian?


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.