Header Ads

2 Lelaki Kantoi Lakukan Hubungan Sejenis Ketika Diserbu Sedang 'Beduaan' Dalam Bilik Hotel
Dalam video berdurasi 3 minit 30 saat itu, beberapa anggota Polis Banjarmasin Timur yang diketuai oleh Kompol Desa Yulianti, melakukan pemeriksaan pada sebuah bilik yang dihuni dua orang lelaki yang mencurigakan.

Ketukan demi ketukan diberi, namun penghuni di bilik hotel yang tidak dinamakan itu mengambil masa 10 hingga 15 minit untuk membuka pintu, sebelum diserbu oleh pihak berkuasa.

Ketika memasuki bilik tersebut, seorang lelaki yang berusia lingkung 40-an tanpa berpakaian baring di atas katil. Pihak berkuasa kemudian mengeledah bilik itu termasuk barang-barang peribadi dua lelaki berkenaan.Polis kemudian meminta kad pengenalan mereka untuk direkodkan, selain melakukan pemeriksaan ke atas badan salah seorang lelaki terbabit. 

Pada awalnya, pihak berkuasa tidak menemui apa-apa. Namun berasa pelik  dengan kelakuan mereka berdua  yang mengaku mereka bekerja di satu pejabat yang sama.


Tidak lama selepas itu, polis menemui sebotol gel berwarna biru yang dipercayai gel pelincir yang digunakan untuk melakukan hubungan seks. 

Apabila ditanya, lelaki berbaju kelabu menyatakan gel itu baru dibeli dan belum digunakan lagi. Dia memberikan alasan gel itu digunakannya untuk bersama dengan isteri. Malangnya keadaan botol itu menunjukkan bahawa gel itu telah digunakan.


Ekoran dari itu ,kedua mereka ditahan untuk siasatan dan kaunseling kerana dipercayai melakukan hubungan di luar tabii .


www.kakishare.my


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.