Header Ads

'Allah Cabut Nikmat Satu Persatu' - Ramai Netizen Sebak Lepas Baca Kisah Wanita Ini Melawan Kanser Tahap 4 Yang Dihidapinya
Antara nikmat yang diberi oleh Allah namun sering dilupai oleh manusia ialah nikmat kesihatan. Ramai di antara kita yang hanya berfikir rezeki itu berupa wang ringgit. Namun, rezeki itu datang dalam pelbagai bentuk dan antara salah satu nikmat rezeki yang tidak ternilai ialah kesihatan kita. 

Oleh sebab itu, kita harus sentiasa memastikan kesihatan dalam keadaan baik malah melakukan aktiviti-aktiviti senaman dan mengamalkan pemakanan sihat agar tubuh badan kita sentiasa kekal sihat. Kadang kala, Allah mendatangkan sakit kepada kita supaya kita kembali ingat kepada Allah SWT. 

Perkongsian dari seorang wanita melalui akaun Facebooknya, Marwah Beddu ini amat menginsafkan dan sesiapa yang membacanya mungkin akan tersentuh. Wanita tersebut menghidapi kanser tahap empat dan ianya bukanlah sesuatu yang mudah untuk ditempuhi. Ikuti perkongsian penuh yang kini telah dikongsi oleh netizen sehingga lebih 4 ribu kali. 

'Doktor Beri Kejutan Buat Keluarga Jadi Sedih'

'Suami Berkorban Cuti Tanpa Gaji Selama 8 Bulan' 

'Ingat 5 Perkara Sebelum 5 Perkara' 


Semoga wanita ini tabah dalam menghadapi ujian yang melanda dan semoga cepat pulih dan dipermudahkan segala urusan puan dan keluarga. 

___________________________
Jom tengok rancangan baru Siakap Keli x Kaki Share iaitu Akak Travel tonton video best ni :


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.