Header Ads

Trend Sekarang , Amyra Dan Amar Baharin Buka Akaun IG Untuk Anak Yang Bakal Lahir

Makin cantik  Amira sejak mengandung ni ! Tak sabar rasanya nak tengok kelahiran anak mereka berdua .

Terbaru bercakap kepada Harian Metro , Amar dikatakan akan membuka akaun instagram untuk anaknya yang dibakal dilahirkan kelak pada penghujung Oktober nanti .

Adalah menjadi satu trend untuk para selebriti yang mempunyai ramai peminat untuk membuka akaun insta anak masing-masing . Begitulah yang berlaku kepada Amar dan Amyra .

“Saya dan isteri sepakat untuk membuka akaun media sosial untuk bayi kami nanti. Terpulanglah orang suka atau tidak. Tetapi bagi kami, ia penting kerana boleh dijadikan kenangan. 
“Lagipun ini trend sekarang. Jadi kenapa saya tak boleh buat? Rata-rata semua orang ada akaun media sosial dan koleksi gambar mahupun video yang dikongsikan itu boleh jadi kenangan 20 tahun akan datang. Tak salah, kan?” katanya kepada Harian Metro.
Amar juga tidak sabar untuk ketahui jantina anaknya itu namun “Sehingga kini kami belum tahu jantina bayi kerana asyik terlindung apabila melakukan imbasan. 

“Doktor ada juga melakukan beberapa perkara untuk mengenal pasti jantina bayi, tetapi tidak behasil. 

“Tak kisahlah bayi lelaki atau perempuan, kami terima dengan hati yang terbuka. Apa yang penting adalah, bayi sihat,” katanya.

Pasangan ini mendirikan rumahtangga pada 11 November 2016. Pada 14 Mac lalu, doktor mengesahkan Amyra telah hamil selama tujuh minggu.


Sumber : HarianMetro @ AstroGempak
www.kakishare.myNo comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.