Header Ads

Anggota Polis Maut Depan Bank Tersepak Besi Penutup Longkang Sebelum Terkena Serangan Jantung
Sungguh menyayat hati! Seorang anggota polis yang berpangkat Lans Koperal berusia 46 tahun meninggal dunia akibat serangan jantung ketika mahu mengeluarkan duit dari ATM di sebuah bank di Jalan Tunku Putra, Kulim. 

Mangsa bertugas di Balai Polis Kulim Hi Tech ketika itu bersama isteri serta seorang anak lelaki yang ketika di dalam kereta menuju ke pekan Kulim. Mangsa meletakkan kenderaan bersebelahan dengan bank terbabit dan keluar untuk ke mesin ATM.

Allahyarham dilaporkan tersepak besi penutup longkang dan terjatuh sehingga kepala mangsa terkena bahagian simen kaki lima dan berlaku pendarahan sebelum mengalami serangan jantung. Mangsa disahkan meninggal di tempat kejadian.

"Ketika berjalan mangsa secara tiba-tiba rebah dan orang ramai yang melihat kejadian itu kemudian menghubungi ambulans Hospital Kulim (HK) untuk bantuan. Kakitangan perubatan yang memeriksa mengesahkan mangsa meninggal dunia di tempat kejadian.


"Jenazahnya kemudian dihantar ke Bilik Forensik HK dan hasil bedah siasat menunjukkan mangsa maut akibat serangan jantung,"

Beliau berkata, difahamkan ketika berada di dalam kereta mangsa mengadu sakit kepala kepada isterinya.

Katanya, jenazah mangsa kemudian dituntut oleh ahli keluarganya dan akan dikebumikan di Kampung Sedaka Tengah,Yan hari ini. - www.kakishare.my


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.