Header Ads

'Beri Alasan Urusan Kerja' , Ini Komen Pihak Produksi Kontroversi Panas Afifah Nasir & Aliff Aziz, Lagi Mengejutkan!!

Masih lagi panas tentang kontroversi yang melanda penyanyi dan pelakon Aliff Aziz.

Terbaru  , Aliff Aziz telah kantoi bersama Afifah Nasir di sebuat pusat karaoke di Cheras dan isteri Aliff Aziz, Bella telah datang serbu mereka berdua di pusat hiburan itu sehingga menyebabkan perbalahan berlaku . Aliff dikatakan telah mengasari isterinya sehingga luka di lutut dan muka .

Aliff kini ditahan pihak polis untuk siasatan lanjut.

Untuk pengetahuan, mereka berdua merupakan pelakon dalam drama "Izinkan Aku Mencintaimu". Atas alasan itulah , Afifah Nasir   berjumpa atas urusan kerja dan pihak produksi sebuah drama tahu tentangnya.

Dalam kenyataan terdahulu, adik Anzalna ini memberitahu pihak produksi akan mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung isu ini.Akhirnya pengurus produksi drama tersebut iaitu Kak Noi tampil memberi kenyataan setelah dikaitkan dalam isu ini.

Kak Noi yang merupakan "Pengurus Produksi" dan tampil menyatakan bahawa pihak produksi tidak tahu menahu urusan “kerja” yang dimaksudkan oleh Afifah Nasir.

Ini komen penuh dari Kak Noi:

"Kami tidak tahu apa yang mereka lakukan di luar lokasi penggambaran. Buat apa saya nak bohong. Ini urusan peribadi mereka dan pihak produksi tidak masuk campur.

"Malah kami juga tidak ada sebarang urusan dengan mereka di pusat karaoke itu kerana kami masih sibuk menghabiskan babak lain.

Ini ternyata satu kenyataan yang mengejutkan dari pihak produksi.

Nampaknya pihak produksi menafikan ada urusan kerja di pusat hiburan itu dan mengatakan itu urusan peribadi kedua dua pelakon tersebut.Kita tunggu dan dengar  penjelasan terbaru dari Afifah Nasir.

KS berharap penjelasan dan pengakuan mana-mana pihak yang bersalah dapat menjernihkan keadaan yang tegang ini . Mana ada rumahtangga yang tiada badai melanda . Pasti ada cuma cara kita tangani itu bagaimana .

Sumber: HarianMetro / BeautifulNara

www.kakishare.my

___________________________________________________
Jom tengok rancangan baru Siakap Keli x Kaki Share iaitu Akak Travel tonton video best ni :No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.