Header Ads

' Bertahun Dia Gelar Saya Makcik Kampung , Akhirnya Chef Wan Mengalah Kerana Lagu I Am Me '




Hampir sekitar 2 tahun lalu ada berlaku sedikit salah faham antara Chef Wan dan Dato Seri Vida. Semuanya gara-gara kritikan Chef Wan terhadap penajaan Dato Seri Vida di Anugerah Juara Lagu ke-29

Hanya kerana lagu I Am Me , nampaknya perang dingin mereka berakhir . Eloklah tu kan , sampai bila kita tak nak bertegur sapa . Dunia industri seni Malaysia ni kecil je , pusing sana pusing sini dia lah pelakon , dia lah penyanyi dia lah duta produk . Jadi buang yang keruh ambil yang jernih .




Akhirnya.. Chef Wan mengalah Setelah lama saya cuma perhati dalam diam.. tak kata apa2.. hanya sabar dan buat macam tak ada apa2 . . bertahun dia ckp saya mok cik kampung.. gila popular.. bermegah dengan kekayaan... apapun benda ni cuma bagaikan semut je.. kdg mai mikir sorang.. tapi saya terus alihkan fikiran.. saya nok baik dengan semua orang . . Apapun syg... saya sentiasa positif.. dan kuatkan diri.. tqq chef wan for your statement baru ni.. mungkin kena kenal saya lebih dekat yer.. tapi statement ni bukan hanya untuk chef Wan je.. untuk haters dan yang mengata saya la.. yer.. . . Sebenarnya.. kdg2 apa yg saya lakukan untuk bisnes terutamanya.. akan nampak, akan difahami setelah 5 tahun akan dtg.. sama juga macam saya nok masuk dunia ni.. dulu bukan senang.. dan satu,, kita kena tegas dan jujur.. itu saja saya pegang walau dengan siapa.. tak main selindung2 belakang k 😊 . . Besar harapan saya Mahu takluk dunia Saya belajar mcm mna kejayaan orang2 maju di dunia Sebab tu saya sentiasa BERKARYA Supaya dapat menyerikan nama MALAYSIA di persada dunia.. muaahh syg.. tq sebab support saya sampai skrg yerrr 💋💋❤️❤️ @chefwan58
A post shared by Dato' Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

Komen Chef Wan yang mendapat perhatian media :


Wow bercita cita tinggi sungguh our Queen ni. Alhamdulilah kita tak cuba mana tahu wei! I saw her video its so hilarious comel pun ia. One thing i admired her she got the guts kutuk la mcm mana pun! No doubt dia tak ada suara perindu mcm CT tapi its hers and lyric tu sangat lucu mau pun gayanya!🤣🤣 Tengok la all those funny Korean singer dahulu yg Ganam style tu. Boleh famous satu dunia. These days nak jadi celebrities tak payah nak cukup package orang kata. Ada package yg org suka pada gila2 kita ni pun jadi la. Janji ada fans kita dan tak kacau orang. Over the year i am also learning to understand and except both world. What is perfection anyway to satisfied nafsu manusia ini yg tidak pernas puas. Ada aja tak kena pada mata kita termasuk la saya pun! Some might say dlm social media dia dan Aliff ni attention seekers to showing off dan mcm2 lagi la. Tapi itu pada yg tak berkenan melihatnya. Tapi ada pulak yg suka ke arah itu mcm la saya juga these days gelak2 follow her IG and Aliff tu. They both worked hard to be successful and perhap ramai will be inspired by them. Doa baik2 for them dah Bila saya tengok Ku Puteh membeli bag dia di LV store tu memamg 1st impression " Ya Allah apa lagi yg dia nak tayang kan kepada kita? Hearing her talking made me laughed" Terpulang la pada hati masing nak melihat dari sudut mana? This is my wealth, my life and i am the Queen! 🤗🤗🤣🤣 loved it! Tu yg my TV show on Astro Warna Selera Rasa Seksa tu saya dipakai kan crown jadi King pulak buat gelak2 jugak! We need to laugh more at life. These days i watched her with full of amusement. U cant help also to be inspired and learn a few things about life by watching her action and comments by all the followers both positive and negative side. Jika kita rasa tak sesuai untuk mata, hati dan mulut kita tak payah la ikut dan layan. Mengata dan mengutuk tak sudah2 pun lagi tambah dosa. Sometime its nice to see a personality that is different! Duit org tu makan tak habis. Saya pun try to reserve certain opinion to myself. I do find her amusing at the same time so entertaining pulak after being intimidated in the begining. I wished her the best and congrats for the video launch.
A post shared by chef wan (@chefwan58) on

Jadi , majulah industri seni untuk negara . Perkara beginilah yang kita mahukan dalam kalangan artist di Malaysia . Semoga semuanya terus sukses .

sumber : IG chef wan & datoserivida

www.kakishare.my


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.