Header Ads

'Diskaun Nafkah Terhadap Sefhia' , Elly Kecewa Bekas Suami Berkira Dengan Anak Sendiri !!

Selepas insiden perli memerli di IG awal syawal lalu kerana Faye memuatnaik status di IG berbaur kesedihan Azmi tidak dapat beraya bersama anak perempuannya Sefhia , semalam  sekali lagi apabila dikatakan Azmi meminta duit nafkah dikurangkan dari RM1500 kepada RM500 sahaj setiap bulan untuk Sefhia .

Apa lagi , kak lina pom pom pun bengang dengan tindakan Azmi , 

Hasil majlis sulh hari ni...
Azmi hatta ingin mengurangkan nafkah Sefhia dari RM1500 ke RM500..

Sebelum ini perintah Mahkamah sudah tetapkan Duit persiapan raya Sefhia adalah RM1500 (TUNAI).. Sekarang dia nak ubah & ikut dia nak bagi berapa pun dan pasang impian utk mmbawa sefhia keluar membeli belah persiapan raya sedangkan sefhia x kenal bapanya siapa..

Duit persiapan raya hari tu pun tak di bayarnya.. tak apa Sayang Sefhia, mama akan lawan atas sebab ingkar perintah Mahkamah..

RM500 ?

Kesian anak mama, Sefhia.. x mengapa wahai anak .. mama akan lawan wahai anak .. mama akan lawan sampai mendapat hak kamu ,wahai anak .. kecewa mama ni anak .. sampai mcm ni sekali orang berkira dengan kamu wahai anak.. sudahlah tidak di peduli .. sekarang ni duit bulanan pun nak di kurangkn..

Mama tak akan putus asa .. mama akan berjuang apa saja demi mu wahai anak..

Kita sabar & usaha ya anak.. ya mama penat dgn semua ni tp sikit pun mama x akan mengalah apa saja berkaitan dgn mu wahai anak..

Putri Sara Sefhia.. mama sayang kamu, nak

Luah Kak Lina di IG nya . Rata-rata netizen tidak putus memberikan semangat agar kak lina fight semula kes tersebut . Tindakan Azmi itu dikatakan 'berkira dengan anak sendiri' !Hasil majlis sulh hari ni.. . Azmi hatta ingin mengurangkan nafkah Sefhia dari RM1500 ke RM500.. . Sebelum ini perintah Mahkamah sudah tetapkan Duit persiapan raya Sefhia adalah RM1500 (TUNAI).. Sekarang dia nak ubah & ikut dia nak bagi berapa pun dan pasang impian utk mmbawa sefhia keluar membeli belah persiapan raya sedangkan sefhia x kenal bapanya siapa.. . Duit persiapan raya hari tu pun tak di bayarnya.. tak apa Sayang Sefhia, mama akan lawan atas sebab ingkar perintah Mahkamah.. . RM500 ? . Kesian anak mama, Sefhia.. x mengapa wahai anak .. mama akan lawan wahai anak .. mama akan lawan sampai mendapat hak kamu ,wahai anak .. kecewa mama ni anak .. sampai mcm ni sekali orang berkira dengan kamu wahai anak.. sudahlah tidak di peduli .. sekarang ni duit bulanan pun nak di kurangkn.. . Mama tak akan putus asa .. mama akan berjuang apa saja demi mu wahai anak.. . Kita sabar & usaha ya anak.. ya mama penat dgn semua ni tp sikit pun mama x akan mengalah apa saja berkaitan dgn mu wahai anak.. . Putri Sara Sefhia.. mama sayang kamu, nak ..
A post shared by 🎀ELSefhia 🎀 (@iamellymazlein) onTidak terfikirkah rm500 itu sekadar cukup pampers , susu dan pengasuh anak .. 
Perempuan pasti memahami lebih kenapa Kak lina pom pom kecewa dengan tindakan Azmi .
Apapun , ks harap kes ini akan diselesaikan sebaiknya .Kasihan pada Sefhia , sudahlah tidak mendapat perhatian dan kasih sayang , kini nafkah untuknya juga nak minta diskaun .

sumber : IG iamellymazlein

www.kakishare.myNo comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.