Header Ads

Foto Percintaan Super Kaya Anak Jelita Vincent Tan Bercinta Dengan Anak Naza Motor Buat Ramai Jeles!Kaki Share - Baru-baru ini kita melihat aksi Faliq iaitu anak kepada pengasas Naza Motor syarikat permotoran antara yang terbesar di Malaysia melamar Chrystan anak kepada billionaire Malaysia yang hebat ini dan kali ini jom Kaki Share bawa kepada korang untuk melihat kemewahan hidup mereka ini, Kami pasti setiap orang ingin kan hidup yang mewah, senang lenang, nak bercuti ke mana-mana sahaja pun takde masalah.. Iya lah, kalau dah ada duit banyak tu, nak belanja ikut suka hati pun tak kisah kan. Kali ini kami nak kongsikan gaya hidup anak seorang billionaire terkenal Malaysia, Tan Dato’ Seri Vincent Tan yang tersangat lah mewah.
Bila korang tengok gambar-gambar yang Kaki Share akan tunjukkan di bawah ni pasti buat korang jeles gila! Tapi takpe lah ye, kita tengok je lah ye. Nak kumpul duit sampai ke tua pun tak tentu dapat hidup mewah macam ni. Jom sama kita ber ‘huhuhuhu’..

Ada private jet beb!


Fulamak.. kita kalau nak pergi holiday kena tempah flight ticket kan? haaa lain pulak bagi Chrystan .. dia Pergi holiday ada private jet dan helicopter sendiri tau! wowww.. Untung lahhh

Kerap pergi holiday ke seluruh dunia


Hidup sangat mewah bagaikan syurga dunia


Makanan pun sangat mewah terlajak sedap

Bercinta dengan anak kepada pengasas NAZA Motor Faliq Nasamuddin

Bersama Keluarga


A post shared by ♕ Chryseis Tan ♕ 陈雪铃 (@chrystan_x) on

Blog Baru Terhangat Di Malaysia, Indonesia, Brunei, Singapore
Hanya Terkini, Trending, Viral Dan Sahih Hanya Di Kaki Share - www.kakishare.my


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.