Header Ads

'Gambar Buka Baju Semasa 'Ihram' Bukannya Bogel ' ,Faizal Tahir Tak Endah Kecaman Netizen! Faizal tahir dikatakan sedang menunaikan umrah bersama keluarga pada ketika itu .
Namun yang menjadi bualan tidak enak netizen apabila Faizal ada memuatnaik gambar tidak berbaju bersama dua orang anaknya .


"Sejujurnya, tiada apa yang harus diperkatakan mengenai perkara itu kerana sebelum ini saya pernah buka baju dan satu malaysia tengok di TV.


"Biarlah mereka berdebat kerana bagi saya gambar tersebut tidak mempunyai apa-apa masalah.

"Sewaktu saya mengambil gambar itu, saya tengah pakaikan ihram dalam bilik air sebelum mengajak anak mengambil gambar bersama.

"Setakat tunjuk separuh badan semasa ihram bagi saya tiada masalah kerana bukannya saya buka seluar ataupun berbogel dan ia bukan aurat," katanya kepada Astro Gempak.

A post shared by Faizal Tahir (@faizal_tahir) on


Faizal berkata demikian ketika ditemui pada majlis sidang media Program Temu Duga Terbuka Skim Latihan 1Malaysia (SL1M), di Hotel Impiana, KLCC, pada Isnin.

Tambah Faizal, dia dapat melihat pemikiran manusia yang positif, negatif dan berfikiran cetek melalui komen yang diberikan oleh peminatnya.

Jadi korang , stoplah kecam benda yang tak nampak salah mana pun . Aurat lelaki dari pusat ke lutut ,
jadi pada ks gambar ni tak ada salahnya .

sumber : AstroGempak

www.kakishare
No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.