Header Ads

Lelaki Ini Hanya Ambil Masa 15 Saat Untuk Aksi 'Berani Mati' Di Belakang Wanita Dirakam CCTV Kedai Buku Di Mont Kiara
Bagi kaum wanita, amat dinasihatkan untuk sentiasa lebih berwaspada pada zaman sekarang kerana terlalu ramai kes jenayah yang menyasarkan golongan tersebut. Bukan itu sahaja, golongan wanita juga terpaksa lebih berhati-hati kerana terdapat lelaki-lelaki yang gagal menahan nafsu miang mereka. 

Dalam satu kejadian di sebuah kedai buku yang popular di Solaris Dutamas, seorang wanita berusia lingkungan 40an mengalami insiden yang sangat menjijikkan. Ketika itu wanita tersebut sedang duduk di bahagian buku kanak-kanak sambil menunggu suaminya menyelesaikan satu urusan di pusat membeli belah tersebut. 

Ketika itulah seorang lelaki gila seks tidak dapat menahan nafsunya melihat wanita tersebut dan mengambil tindakan yang melampaui batas! Lelaki tersebut terus beronani di belakang wanita tersebut. Melalui rakaman CCTV, lelaki yang berbaju hitam dilihat sedang berdiri di belakang wanita tersebut dan wanita tersebut kelihatan begitu asyik membaca buku. Lelaki itu menyedari mangsa tidak menyedari keadaan sekelilingnya, lelaki miang itu melakukan aksi lucah tersebut dan menggunakan sebuah buku untuk melindungi perlakuannya itu 

Semuanya berlaku dalam masa hanya 15 saat sahaja. Berikut adalah rakaman video CCTV berkenaan. Mangsa yang menyedari terdapat benda basah di belakang badannya dan kelihatan agak terkejut apabila menyedari apakah sebenarnya 'benda basah' tersebut. Dia dengan pantas menghubungi suaminya dan menceritakan apa yang telah berlaku. 

Suaminya yang berusia 38 tahun yang juga seorang peguam berpangkat Dato', telah memuat naik satu status untuk memberi amaran kepada orang awam mengenai kejadian tersebut. 

'Isteri saya panik dan trauma kerana dia tidak menyangka akan mengalami perkara tersebut di kedai buku tambahan pula di bahagian buku kanak-kanak. Saya mempunyai anak dan saya tidak mahu perkara yang sama berlaku kepada anak saya dan juga orang lain' kata peguam tersebut. 

Selepas mendapatkan rakaman CCTV dari kedai tersebut, dia kemudiannya bergegas ke bahagian keselamatan pusat beli belah itu untuk mengesan lokasi lelaki terbabit. Namun malangnya lelaki itu tidak kelihatan. 

Suami kepada wanita tersebut juga berasa agak bimbang kerana lelaki yang melakukan perkara tersebut pasti akan membuat perkara yang sama kepada wanita lain. Peguam itu juga berharap dengan kuasa media sosial, pelaku tersebut dapat dikenal pasti dan di bawa ke muka pengadilan. - www.kakishare.my
___________________________
Jom tengok rancangan baru Siakap Keli x Kaki Share iaitu Akak Travel tonton video best ni :No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.