Header Ads

Nedim Ber'sweet' Habis Dengan Nora Danish Di IG , Netizen Cemburu ??
Pelakon jelita Nora Danish diijab kabulkan bersama Nedim Nazri tanggal 30 Mac yang lalu dalam satu majlis tertutup . Kini hampir 4 bulan berlalu .

Jika dapat dilihat , Nedim melayan isterinya Nora ibarat puteri dengan memasak dan menyediakan makan untuk Nora . So sweet . Beruntung Nora dapat Nedim . Mana nak jumpa lelaki yang sibuk dengan kerjaya ada masa terluang sebegini untuk melayan isteri .


Nora dan Nedim yang kini berada di Indonesia bersama pasangan yang dikatakan sedang hangat bercinta Laudya Chyntia Bella dan Engku Emran .

Dalam status Nedim ,

Nedim meluahkan betapa dia beruntung mempunyai isteri seperti Nora Danish . Nora adalah penyebab kenapa dia lebih fokus dalam apa yang dilakukan dan bagaimana membuat keputusan seharian dalam hidup dan bisnesnya .


Dan menjadi hangat apabila Nora membalas kembali status Nedim di IG . Sweet gila , boleh potong kaki beb !  Bak kata netizen , bersemutt beb


Komen netizen di IG berbaur cemburu dan bahagia melihat sweet couple KS doakan Nedim dan Nora bahagia selalu dan kekal sweet sampai bila-bila .


sumber : IG Boss_Ned

www.kakishare.my


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.