Header Ads

Penat Kumpul Duit Beli Motor Baru, Lelaki Tergamam Motosikal Kena Curi Depan Mata
Baru sahaja membelinya sejak enam bulan lalu, seorang pemandu jentera angkat susun tergamam bila motosikal miliknya dicuri dua lelaki berhampiran Klang Parade.

Memetik laporan Utusan Malaysia, dalam kejadian kira-kira 10.30 pagi itu, mangsa R. Kunalan, 23 baru sahaja meletakkan motosikalnya jenis Yamaha 125Z sebelum masuk ke dalam sebuah restoran.

"Bagaimanapun, tak sampai lima saat, saya terkejut apabila salah seorang suspek bertindak melarikan motosikal saya manakala rakannya menaiki sebuah motosikal lain. 

"Saya hanya sempat mengejar mereka sejauh 100 meter sahaja. Namun, saya mengucapkan terima kasih kepada orang awam kerana telah merakam wajah dan aksi kedua-dua suspek yang melarikan motosikal saya itu," katanya yang memberitahu kejadian berlaku pada Isnin lalu.


Dalam satu status yang dimuat naik Kunalan meminta orang ramai yang terjumpa motosikalnya itu supaya dapat menghubunginya kerana motosikal tersebut diguna untuk ke tempat kerja. 

I susah kerja beli ini motor tapi dia orang senang2 mari curi depan rumah. No plate VM4364 125zr Blue. Pencuri 2 orang Melayu. Monday 17.7.2017 at klang parade. Sesiapa jumpa 2 orang ni tolong contact i (0146461507 Kunalan Ramiyah). Please Share/Viral Thank you guys..

Kunalan segera membuat laporan polis di Balai Polis Bandar Baru Bukit Raja dan dia berharap suspek dapat ditangkap selain motosikalnya dapat ditemui semula. 

_____________________________________
Jom tengok rancangan baru Siakap Keli x Kaki Share iaitu Akak Travel tonton video best ni :No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.