Header Ads

'“Saya Harap Saya Tak Akan Membesar Jadi Pelacur Macam Kamu Dan Juga Kakak-Kakak Kamu”.Komen Pedas Ameera Khan Adik Neelofa

Nampaknya kontroversi antara Aliff Aziz, Bella Astillah dan Afifah Nasir semakin hari semakin panas dengan semakin banyak pendapat dan kecaman  di laman sosial. Masing-masing ingin bersuara dan memberikan pandangan mereka.

Terbaru, adik kepada pelakon popular Neelofa iaitu Ameera Khan turut sama menghangatkan lagi keadaan dengan “tweet”nya yang cukup pedas dan penuh sindiran.

Segalanya bermula apabila seorang pengguna Twitter telah memaklumkan yang dia lebih rela melihat Afifah Nasir berbanding Ameera Khan kerana Ameera adalah replika kakaknya, Neelofa. Tidak berpuas hati dengan kata-kata tersebut, Ameera menjawab sekurang-kurangnya dirinya bukanlah seorang “kaki kikis” dan penipu.

Keadaan menjadi lebih panas apabila satu akaun Twitter menggunakan nama @AfifahNasir93 (tidak diketahui sama ada ini akaun sebenar Afifah atau akaun palsu) yang menyuruh Ameera membuat kerja sekolahnya kerana masih berusia 15 tahun. Namun jawapan Ameera selepas itu memang akan membuatkan sesiapa membacanya rasa tercabar dan geram . 
“Saya harap saya tidak akan membesar menjadi pelacur seperti kamu dan juga kakak-kakak kamu”. Pergh. Itulah tulis Ameera Khan yang mendapat sokongan padu pengguna Twitter.

Memang pedas sungguh.
Namun , akaun twitter berkenaan nampaknya telah dinyahaktifkan oleh pemiliknya . Tidak tahu apa tujuan akaun tersebut tweet pada adik Neelofa , adakah sengaja menghangatkan lagi kontroversi Afifah Nasir , Aliff , Anzalna dan Bella Astilla ?

Untuk kes Aliff dan isterinya , beliau berhak menyelesaikan secara peribadi . Untuk netizen , kita sewajarnya mendoakan yang baik bukan kita menambah kecaman dan lontaran kata kesat pada mereka . Kes ini nampak semakin serabut apabila dikaitkan dengan seorang demi seorang . Oh please lahhh !!

www.kakishare.my

_________________________________________________

Jom tengok rancangan baru Siakap Keli x Kaki Share iaitu Akak Travel tonton video best ni :No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.