Header Ads

Saya Sakit Hati Tengok Perubahan Bu@h Dada Isteri Saya,Dari Saiz 34 Ke 38 ! Dulu Comel Je .

Kadang-kadang , nafsu manusia ni tak terjangkau dek akal . Ada yang suka pada yang menonjol , ada yang biasa-biasa dan ada juga asalkan ada . Namun apa yang terjadi pada seorang lelaki ini disifatkan sesuatu yang pelik dan dikategorikan tidak bersyukur dengan nikmat yang Allah s.w.t berikan .

Perkongsian kali ini dari facebook Kisah Rumah Tangga ( KRT ) . Berikut apa yang dikongsi .

Assalamualaikum admin..sy zarul. Seorang suami ada 1 org anak dan seorang isteri. Saya ada masalah dengan isteri. 

Kami dah kawin 5 tahun.Isteri saya biasa je.Tapi cantik dimata sy.Kami bahagia.. anak2 semua isteri jaga elok.. dr hujung kaki ke rambut.Urusan rumah semua dia jaga elok walaupun dia seorang isteri yang berkerjaya dan pada masa yg sama seorang usahawan.

Saya rasa saya sungguh bertuah kerana saya dilayan macam KING 

Namun semuanya berubah sejak isteri saya menjadi usahwan produk kecantikan . 

'Breastnya makin besar dan dia dengan bangganya dengan perubahan tersebut'

Pelik betul abang sorang ni , sangat berbeza dari lelaki lain , merungut payudara isteri makin besar . Errr!

Semenjak wife saya menjadi usahwan produk kecantikan.. breastnya makin besar. Dan peliknya wife sy bangga dengan perubahan tu.katanya produk dia tidak menipu dan makin laris.

Pada mulanya berasa senang hati kerana jualan isteri saya meningkat dan laris. Namun perasaan senang hati tadi berubah apabila melihat bentuk payudara isteri saya berbeza dari yang dulu .


saya sakit hati tengok breastnya dah tak comel mcm dulu. Nafsu saya terbantut sebab breast dia dari saiz 34 ke saiz 38. saya memang jadi tak ada nafsu bila bersama.Dulu elok je comel.

Walaubagaimanapun , seperti ada agenda tersembunyi apabila lelaki berkenaan menyatakan ada berkenalan dengan seorang remaja perempuan berusia 19 tahun di Wechat .

"Saya ada berkenalan dengan seorang gadis wechat..usia 19 tahun. Dia kata dia sudi menjadi isteri saya sebab tak tahan hidup dengan mak tirinya..boleh ke saya guna alasan tu utk kahwin lain??"

Malah menurutnya lagi , dia bekerja dan mempunyai pendapatan sekitar rm5000 , jadi baginya tidak salah jika beristeri dua memandangkan isterinya yang sekarang bekerja dan berniaga . Watt de fishhh brooo !Selepas posting itu berjaya mendapat perhatian netizen , kecaman dan tomahan dari ramai isteri-isteri hadir berduyun-duyun pada posting berkenaan . Ks harap lelaki tersebut lepas baca komen-komen jangan dok bantai gelak tapi harus diselesaikan dengan baik.

Haaa , jadi orang perempuan ni semua serba tak kena . Cantik salah, tak cantik lagilah salah yer tak !


sumber : KRT

www.kakishare.my 


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.