Header Ads

Tergoda Melihat Ibu Sendiri , Remaja 19 Tahun Paksa Ibu Lakukan S3ks Bersama

Kejadian dilaporkan berlaku di Taiwan , seorang remaja lelaki berusia 19 tahun telah ditahan polis kerana memaksa ibunya yang berusia 40 tahun untuk melakukan seks bersamanya .

Menurut portal World of Buzz , ibubapa Jiang telah bercerai semenjak dia kecil lagi dan kemudiaanya dia diletakkan di rumah anak yatim .

Genap usia 16 tahun , Jiang dibenarkan keluar untuk mencari pekerjaan dan ketika itulah ibunya mencari Jiang semula .

Difahamkan , wanita berkenaan tidak bekerja dan memerlukan anak lelakinya untuk bekerja bagi menampung perbelanjaan hariannya . Jiang kemudiaannya keluar dari rumah anak yatim dan menetap bersama ibunya di New Taipei City.

Disebabkan tidak mampu tambahan pula ibunya tidak bekerja , ' Jiang dikatakan tidak menyambung pelajaran selepas tamat sekolah tinggi untuk mencari kerja sepenuh masa bagi menampung perbelanjaan mereka berdua '

' Namun apa yang terjadi ketika Jiang berusia 18 tahun , dia dikatakan telah mula 'bernafsu dan tergoda melihat ibunya sendiri '

Dek kerana terlalu lama tidak duduk bersama , Jiang menyatakan bahawa tiada salahnya jika dia terpikat dengan ibunya sendiri .

Disebabkan itu , Jiang telah memaksa ibunya untuk melakukan hubungan seksual sehingga tahun lalu apabila ibunya tidak tahan dengan Jiang kemudian membuat laporan polis .

Apabila disoal oleh polis , Jiang menyalahkan ibunya 

' ibu yang mengoda saya , dia sering berpakaian menjolok mata dan mengoda di rumah ! mana saya nak tahan nafsu'

Pihak polis terpaksa mendengar hujah dari dua pihak kerana penjelasan yang diberikan keduanya tidak sama dan bercanggah .

Kes seperti ini wajib disiasat dan dibanteras agar tidak menjadi satu trend pada masa akan datang .

www.kakishare.my


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.