Header Ads

Wanita Londehkan Seluar Lelaki Sampai Lucut Habis Di Dalam BasNak tergelak pun ada, ramai orang pandang tu malunya hehe... tak apa la dia tak sengaja.... 

Beijing: Apa yang terjadi kali ini nasib malang menimpa seorang lelaki yang menaiki bas apabila dengan terkejut seluarnya secara tidak sengaja dilondehkan seorang penumpang wanita yang terjatuh ketika menaiki bas yang sama. 

Kejadian tersebut berlaku kira-kira jam 11 pagi pada 6 Julai lalu di dalam bas di Fuzhou yang dirakamkan oleh kamera keselamatan (CCTV) kenderaan awam berkenaan. 

Yang peliknya ia bagaimanapun menjadi viral baru-baru ini keseluruh dunia. sehingga video ini mendapat view yang tinggi sekali. Ketika kejadian itu semua penumpang yang menaiki bas berkenaan di lihat terkejut apabila bas bergegar akibatnya barangan peribadi wanita itu dilihat tercampak dari beg tangannya, termasuk mekap dan pengilat kasut. 

Wanita itu cuba mengutipnya, tetapi bas berkenaan tiba-tiba tersentak menyebabkan dia hilang imbangan dan jatuh ke arah penumpang lelaki terbabit akibatnya terjadilah insiden it...

Kalau korang jadi situasi tu macam mana ye? hehe

www.kakishare.my


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.