Header Ads

Wanita Tua Terkejut Suami Jadi Kuat
"Pasangan itu mengaku menikmati semula keseronokan seperti di malam pertama. Inilah penangan Herbal Rimba, dengan izin allah produk ini mampu memulihkan semula kekuatan dalaman lelaki, sekaligus menjadikan rumah tangga bertambah bahagia," katanya gembira.

Irni Azura Md Nor,30, dan Siti Azlinda Shaikh Abdul Aziz, 40, terpaksa mengorbankan perasaan malu ketika membantu pasangan bermasalah mendapat kepuasan berumahtangga.
" Petua saya pada mereka mudah saja, amalkan produk Herbal Rimba, selesai masalah!" kata Irni dalam pertemuan di pejabat ATZ Global, Baru-baru ini.
Kata Irni, mulanya beliau memang merasa malu bila ditanya soalan berkaitan seks, tapi saya perlu berfikiran positif demi membantu mereka bahagia," ujarnya.
Irni dan Azlinda menjadi perintis pengedar Herbal Rimba, produk menjana kekuatan yang kini menjadi kegilaan golongan lelaki yang mengalami lemah tenaga batin. Herba Rimba antara produk edaran ATZ Global paling popular dan laris di pasaran disebabkan memiliki kehebatan luar biasa dalam meningkatkan penerangan lebih jelas mengenai produk tersebut.
Irni Azura yang menjadi pengedar Herbal Rimba tiga bulan lalu, Irni dan Azlinda tidak menang tangan melayani golongan lelaki yang mahu mendapatkan penerangan lebih jelas mengenai produk tersebut.
Irni Azura yang menjadi stokis Herbal Rimba bagi negeri Perak mengaku terkejut dengan sambutan golongan lelaki terhadap produk itu ketika mula jadi pengedar Herbal Rimba katanya.Antara panggilan yang mengejutkannya, kata Irni Azura, pengakuan seorang wanita berusia lewat 40an memberitahu suaminya kembali hebat dan bertenaga sejak mengamalkan Herbal Rimba.
Stokis dari pekan, Pahang, Siti Azlinda pula berkata, ketika mengambil keputusan menjadi pengedar Herbal Rimba dulu bimbang dicemuh orang ramai.
"Alhamdulillah, sejak tiga bula menjadi pengedar Herbal Rimba saya banyak menerima maklum balas positif daripada pelanggan lelaki. Mereka menyokong usaha saya membantu pasangan suami-isteri mendapat kepuasan berkeluarga.
"Sejak menjadi pengedar Herbal Rimba saya tak pernah duduk diam, siang malam terpaksa melayan pelanggan lelaki dan juga wanita yang  mahu mencuba produk ini," katanya.
Siti Azlinda menyarankan lebih ramai wanita tampil menjadi pengedar Herbal Rimba demi membantu pasangan suami-isteri menikmati hubungan intim. Produk Herbal Rimba bukan sahaja meningkat kekuatan dalaman lelaki, malah ia juga turut berfungsi merawat diabetis.


Penyelidik Herbal Rimba, Dr Khairil Azhar Ishak berkata, ramai penghidap diabetis mengeluh kekuatan seks mereka menjadi lemah, malah ada ketika mereka hilang keinginan untuk bersama isteri.
Bagaimanapun, katanya sejak ada produk Herbal Rimba ramai lelaki yang menghidap diabetis teruja selepas mengamalkan produk tersebut penyakit mereka beransur pulih. Paling menakjubkan produk itu berupaya meningkatkan semula kekuatan dalaman mereka.
"Bila diabetis semakin beransur pulih pada masa sama keinginan untuk bersama isteri terus membuak "Inilah penangan Herbal Rimba bukan sahaja berjaya memulihkan penyakit diabetis tetapi menjadi seseorang itu perkasa di ranjang, "katanya.
Mereka yang berminat bolehlah menghubungi hotline di talian: 018 - 470 4669 ataupun di laman Facebook rasmi Herbal Rimba 


No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.